| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
marie
Zacetnik
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 10
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: grad bogenšperk Poslano: 17 Januar 2007 ob 12:24 |
Poudravljene punce!!!
Zanima me kako izgleda poroka na bogenšperku, koliko stane obred, koliko casa prej je treba rezervirati za datum.. jaz se bom namrec porocila 2.6.2007...
hvala 
|
 |
Andreja
Brezupen primer
Sporočila: 3362
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 21 Januar 2007 ob 15:02 |
|
marie, o Bogenšperku je že precej napisanega, malo pobrskaj po forumu!
|
 |
maja. a.
Zacetnik
Sporočila: 0
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 06 April 2007 ob 16:25 |
Pozdravljene!
Midva sva se sedaj dokoncno odlocila za grad Bogenšperk, prej sva se namrec mislila porocit v Škofji Loki, samo nisva bila niti slucajno zadovoljna, ko sva si šla ogledat grad (same smeti, neurejeno, nodenega lepega prostora za slikat, da ne govorim o tistem zloglasnem paviljoncku, ki je res le majhen in zanemarjen paviljoncek).
Prejšni vikend sva se tako odpravila na Bogenšperk in v trenutku ugotovila, da je to TO! Velik parkirni prostor, urejena okolica (primerna za slikanje), razlicne možnosti za poroko (v gradu, na zelenici, v drevoredu), ugodne cene, da ne govorim o ustrežljivosti in prijaznosti. Res, dobila sva to, kar sva si želela.
Lp, Maja.
|
 |
ESTER
Odvisnik
Sporočila: 404
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 07 April 2007 ob 20:29 |
Ja Bogenšperk je zakon. Meni je všec tudi porocna dvorana, prav tako tudi punkti za fotografiranje. Kadar fotkam tam sem kar malce pomirjena, saj tudi v deževnem vremenu lahko narediš krasne posnetke v notranjosti gradu in na balkonu.
Sicer pa se najdejo tudi v Šk. Loki tocke za lepe fotke, lahko imaš prav lepa ozadja (Šk. grad, mesto...), je pa tudi prav lep drevored za gradom.
Povsod se najde kaj lepega in seveda tudi kaj motecega, hvala Bogu da sta našla idealno lokacijo za vajin dan.
|
 |
anchy
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 30 Julij 2007 ob 21:20 |
Ojla!
Midva sva bila tudi vceri na Bogenšperku in sva bila zelo navdušena! Kje pa bosta imela porocni obred? V dvorani, na plošcadi ali v drevoredu?
Ali bosta imela pogostitev na gradu, mogoce veš kakšne so cene za pogostitev?
Tudi jaz se strinjam s prijaznostjo in ugodnimi cenami!
|
 |
maja. a.
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 31 Julij 2007 ob 22:00 |
|
Oj!
Midva se bova porocila kr notr v dvorani. Glede cen za pogostitev na gradu se pa obrni na pavel.dremelj@gmail.com
Cene kruhkov so pa od 0,5 eur naprej. Nama se je to zdel mal predrago, tako da sva se odlocila samo za šampanjec.
Lp, Maja.
|
 |
Summer
Raziskovalec
Sporočila: 1667
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 27 November 2007 ob 10:22 |
Ojla!
No midva sva se nekako odlocila, za Bogensperk. Upam, da si ne premisliva.
Je mogoce kje katera, ki se je letos tam porocila, pa bi mal svoje izkusnje delila z mono?
|
|
|
 |
maja. a.
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 27 November 2007 ob 12:07 |
|
Ojla!
Midva sva se septembra porocila na Bogenšperku. Bila je takšna poroka, kot sem si jo vedno želela. Na gradu je vse osebje zlo prijazno, ustrežljivo, tudi hostesa, ki te spremlja cez ta protokol. Ce te kaj posebnega zanima, pa le upraši.
Lp, Maja.
|
 |
Summer
Raziskovalec
Sporočila: 1667
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 27 November 2007 ob 20:21 |
Ja ful bi te prosila, ce poves kaksne protokol sta imela, kako je celotna zadeva potekala. A sta se procila v dvorani al na prostem?
Hvala!
|
|
|
 |
maja. a.
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 28 November 2007 ob 16:57 |
Porocila sva se v dvorani.
Ko sva se pripeljala gor, smo se na parkirišcu slikali, pocakali vse svate, potem pa šli na grad, kjer nas je pricakala hostesa, nam povedala kako in kaj, potem nas je odpeljala v sprejemno sobo, kjer nama je gospod, ki naju je porocil, povedal še par stvari. Po obredu smo šli pa zadaj za grad, kjer smo imeli rezerviran prosotr na travi. Tam smo nazdravili s šampanjcem pol pa šli naprej žurat.
Morm rect, da ceprav se tam poroke odvijajo vsake pol ure, sploh ne opaziš, da so še drugi tam, razen takrat, ko se gre v grad in na dvorišcu cakajo drugi svati, da prideta njihova ženin in nevesta ven. Samo me ni nic motilo, ker smo šli samo mimo njih.
To je to.
Upam, da se bosta dokoncno odlocila za to lokacijo, ker vama res ne bo žal.
A ja, kdaj se pa mislita porocit?
Lp, Maja.
|
 |