| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
sabi
Raziskovalec
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 278
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: julij 2010 Poslano: 05 November 2009 ob 08:39 |
 Pozdravljene, vidim da imajo vse odprte teme za svoj mesec, zakaj bi zaostajale tudi me. Dobrodošle!
|
 |
tamyka
Raziskovalec
Sporočila: 165
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 05 November 2009 ob 19:17 |
|
Ravno sem razmišljala, da samo julijke še nimamo svoje teme, pa sem jo zagledala. Evo še ena tukaj, ki se poroci julija.
|
|
|
 |
sabi
Raziskovalec
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 05 November 2009 ob 20:59 |
pozdravljena, kdaj pa imaš datum? Kako dalec si z pripravami?
|
 |
tamyka
Raziskovalec
Sporočila: 165
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 06 November 2009 ob 08:16 |
|
Najin datum je 10.7., imava pa rezervirano gostilno, fotografa, prostor za civilni obred, zdaj išceva snemalca, pa še za cerkveno se bova mogla it zmenit.
|
|
|
 |
sabi
Raziskovalec
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 06 November 2009 ob 14:17 |
Ja, midva pa imava datum 3.7. in imava tudi že kar nekaj stvari, manjkajo samo še fotograf in snemalec(nevem zakaj se nikakor ne spraviva v lov za tem) in cerkev. Ostalo -razen obleke, bi pa v glavnem bilo. Obleko sem si nagledala, nisem pa rezervirala ker je za moje pojme zelo dosti.500 E  Samo kaj ce je pa zelo lepa.Bom še malo pocakala.
|
 |
hannah
Zacetnik
Sporočila: 10
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 06 November 2009 ob 14:33 |
oi jaz se porocim maja in vidim da nimaste še snemalca..priporocma vam da si pogledaste na www.naj-nevesta.si jay sem si tam rezervirala snemalce sta dva snemasta ceu dan naredijo dvd za 600 eur vse sem gledala in so zelo dragi cez 1000 eur..to se mi je zdelo najbolj ugodnoo ..
|
 |
sabi
Raziskovalec
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 07 November 2009 ob 09:44 |
hvala hannah sem pogledala in so res ugodni. Pogledala bom še pri nas v okolici in ce ne bo nic, potem pa tam.  Bom videla.
|
 |
mihandreja
Raziskovalec
Sporočila: 76
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 08 November 2009 ob 12:13 |
Zdravo!
Tudi jaz se porocim julija in sicer 31.07. Rezervirano imava samo prostor za civilni obred in muzikante. Ta taden pa bova potrdila rezervacijo tudi za gostilno in fotografa. Potem pa nekaj casa miru in v akcijo spet januarja oz. februarja.
lep pozdrav
|
|
|
 |
mikroB
Zacetnik
Sporočila: 39
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 08 November 2009 ob 12:56 |
Ahoj! Midva se porociva 3.7. zato sem vesela, da imam tudi me koncno svojo temo.  Rezervirano imava že gostišce in ansambel, z našim župnikom sva tudi že dogovorjena. Sem v fazi odpravljanja k fotografu (koliko vas bo stal, ce že kaj veste), da se zmenim za termin. Obleko imam ogledano na e-bayu. Ostalo pa mislim, da je še dovolj casa, da postorim v naslednjih mesecih. Trenutno imamo namrec kar precejšno gneco v službi.
|
|
|
 |
sabi
Raziskovalec
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 08 November 2009 ob 13:22 |
|
ojla saj res, ce imamo teglavno urejeno, potem lažje nadaljujemo drugo leto. mihandreja- kje pa imata cerkveno? In kje bosta delala priprave. Imata kakšnp znano gostilno?Cena menija je že okvirno znana?
|
 |