| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
petraaa
Zacetnik
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 0
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: Turbolenzza d.o.o. oz Želimo.si Poslano: 29 December 2009 ob 10:48 |
Pozdravljeni,
zanima me ali ima kdo izkušnje s tem podjetjem oz organizatorji za postavitev porocnega šotora...predvsem me zanima lokacija Šentvid pri Lukovici?
Za kakršnokoli informacijo se vam lepo zahvaljujem!
Lp
|
 |
ikeno
Moderator
Sporočila: 492
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 29 December 2009 ob 22:01 |
|
Zdravo!
Midva sva se poleti porocila in najin organizator je bilo to podjetje in tudi ohcet sva imela na tej lokaciji.
Vse kar lahko recem je samo to: NEPOZABNO.
Midva sva bila zelo zadovoljna in tudi s strani povabljenih so bile same pohvale.
LP
|
 |
petraaa
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 29 December 2009 ob 22:44 |
|
Ikeno najlepsa hvala za odgovor!
Danes sva bila pri njih na sestanku. Res je vse vidit na mestu..sam,ko nama je pripravil ponudbo pa tudi auc..16.000 eur..in kje je se obleka,pogostitev doma in se kj:((
Kako realna pa je cena glede pijace,ki ti jo dajo v ponudbi z dejansko potem? Malo naju je to zmotlo,ker je kao zelo malo odatopanj ponavadi,tako je rekel,na osebo je pa racunal le 10eur :o?
Lahko vprasam npr,kok je blo odatopanj od ponudbe do koncne cene potem?
In pa kako so se obnesli WC-ji,tu sm tudi malo skepticna?
Hvala se enkrat za vse odg!
Lp
|
 |
ikeno
Moderator
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 29 December 2009 ob 23:14 |
|
Zdravo!
Kar se cene tice - najina je prišla kar nekaj manjša, kaj pa sta vse vzela pa koliko povabljenih bosta imela? Midva sva jih imela cca 70.
Koncna cena pri nama je bila dejansko enaka predracunu, ni bilo nobenih hudih odstopanj in s tem sva bila ful zadovoljna, da ni potem kakih neprijetnih šokov :) Ti res dajo realno ceno.
Kar se pa tice pijace, je bilo pa nama receno, da racunajo vso pijaco par centov dražje kot so nabavne cene, tako da s pijaco smo mi ful poceni skoz pršli. Se je pa poznalo, da je vecina povabljenih od alkoholnih pijac pila pivo ali vino in skoraj nic žganega.
wc-ji so pa zelo cisti in urejeni, pa mislim, da so tud mal vecji, kot tisti obicajni, ki jih najveckrat vidiš kje.
Upam, da sem kaj pomagala :)
LP
|
 |
petraaa
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 29 December 2009 ob 23:28 |
|
Aha..tudi nama rekel,da je s pijaco tako ja,sam vseeno se mi zdi za cca 8ur-10ur k jih tm prezivis malo 10eur..
Drugace pa nama je on pripravil to ponudbo,notr je res vecina zazvzeta..ce vzameva stran kr se nama ne zdi tolko pomembno,je se vedno 13.000..in glede na to da je hrana,pjaca po njihovih izracunih okol 5.000,je to se vedno kr lepa stevilka..svatov imava 130..
Je pa res pravljicna poroka to zame.
A sta imela animatorja in DJ-a? Ce ja,kako se to obnese?!
Veliko vprasanj a ne:) sam mi je res fajn slisat od koga k ima izkusnje z njimi.
Hvala ti!
|
 |
ikeno
Moderator
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 29 December 2009 ob 23:43 |
|
Ja, mi smo bili tam recimo od cca 4 popoldan, zadnji so šli domov okol 3 zjutraj, ampak kot sem rekla, cena je bila taka kot so nama rekli.... pa nekdo mal vec popije, nekdo malo manj, eden nic, kdo gre prej domov.... pa najbrž to pride kako povprecje potem teh 10 evrov...
aha, potem imata skoraj še enkrat vec gostov kot midva, zato tudi razlika v ceni najbrž.
Imela sva dj/animatorja, ker sva bila na parih porokah, kjer bend ni bil ravno posrecen in to lahko ful pokvari vzdušje na poroki, zato se potem za bend nisva odlocila. Sva bila zelo zadovoljna z njim, vrtel je take komade kot je videl da ljudem paše, z igricami ni bil vsiljiv - je bilo ravno prav, se je res prilagajal. pred poroko smo se tudi z njim dobili, da smo se mal spoznali, da sva mu kako stvar o naju povedala, o svatih, smo šli skupaj cez celo ohcet -od prihoda, prvega plesa, spoznavanja svatov itd...
Ja tudi zame je to bila sanjska poroka, tudi ene stvari ne bi spremenila in tudi o podjetju zelimo.si imam same pohvale.
lp
|
 |
saskica
Raziskovalec
Sporočila: 163
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 30 Januar 2010 ob 16:33 |
Petraaa kdaj se pa poročiš? Namreč tudi midva bova imela ohcet pod šotorom in sva se tudi menila z želimo.si res so zelo profesionalni!!!
|
 |
saskica
Raziskovalec
Sporočila: 163
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 19 Februar 2010 ob 13:31 |
|
No jaz sem se dobila še z mobil-plac in moram rečt da so cenejši in mislim da tudi mal več vejo o teh stvareh, ker so mi v želimo.si rekli da rabim za 100ljudi 150m2 velik šotor,pri mobil-plac pa 300m2 za 120ljudi!! sva si doma vse zrisala na računalnik in res ni šans da spravimo 100 ljudi z okroglimi mizami in plesiščem na 150m2!!! Tko da priporočam vsem ki dobite cene da preverite da bo res vse tko kot je treba!!!
|
 |
ikeno
Moderator
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 19 Februar 2010 ob 17:47 |
Jaz sem imela pa ravno obratno izkušnjo in sem bila z mobil plac skrajno nezadovoljna, že sam pristop mi je bil čist mim... Ampak se mi pa res malo čudno zdi, da samo 150 kvadratov za 100 ljudi?? Sem šla preverit koliko sva imela midva, pa sva imela za 70 povabljenih 160 kvadratov in prostora več kot dovolj. A pa sta zihr, da ste se prav razumeli??
|
 |