| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
majja
Na poti k odvisnosti
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 174
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: Lece na poroki Poslano: 16 Januar 2010 ob 13:01 |
|
Prosim za pomoc! Z bodocim možem sva oba "ocalarja", za poroko pa sva si omislila kontaktne lece. Ker je poroka že tako velik strošek in je pri lecah treba ponovno na pregled, ki pa ga zavarovalnica ne krije, vas prosim za nasvet, pri kateri optiki bi najugodnjeje prišla skozi. Imate kake izkušnje. Pregled stane cca 25-30 eur na enega, potem pa še lece in znese v 100 eur. Hvala
|
 |
Tomaš
Administrator
Sporočila: 316
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 16 Januar 2010 ob 13:30 |
Majja
Ceneje kot za 100 eur bosta težko cez prišla. Vama pa svetujem, da mesec pred poroko že nosita lece, da bosta navajena.
lp
|
 |
majja
Na poti k odvisnosti
Sporočila: 174
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 16 Januar 2010 ob 14:09 |
|
Ja, to itak. Samo vecinoma dajo poleg pregleda brezplacne testne lece, sem sedaj ugotovila.
|
 |
AlmostMarried
Raziskovalec
Sporočila: 3046
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 16 Januar 2010 ob 14:10 |
Originally posted by Tomaš
Majja
Ceneje kot za 100 eur bosta težko cez prišla. Vama pa svetujem, da mesec pred poroko že nosita lece, da bosta navajena.
lp |
Ja je kr strošek, ce sta dva. Mogoce gre na pregled en mesec eden, drugi pa drugega. Ce ima kateri astigmatizem (cilindre), so pa lece še precej dražje. Jaz dam za 3 pare 37 EUR.
|
 |
dada83
Moderator
Sporočila: 3278
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 16 Januar 2010 ob 15:49 |
O lecah imate veliko napisano že v tej temi. http://www.najina-poroka.com/forum/forum_posts.asp?TID=1239 Preden se nove teme odpira je priporocljivo malo prebrskat forum. Hvala lepa!
Dada83
|
|
|
 |
Valyka
Zacetnik
Sporočila: 38
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 04 September 2010 ob 23:51 |
|
Delam v optiki zato vama nekaj svetujem ;) v naši optiki je praksa, da vsakemu, ki pride na pregled, damo poleg 1 par testnih lečk, ki jih pol nosi 14 dni :) In če sta pametna, bosta šla teden pred poroko na pregled, dobila par testnih leč, ki bo držal 14 dni, vidva pa sta rešena "sranja"...v tem enem tednu se bosta navadila lečk, pa še ne bosta rabla kupit pol celih škatlic, če nimata interesa nosit lečk kasneje :)
|
 |
mojcamojca
Zacetnik
Sporočila: 2
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 05 September 2010 ob 08:53 |
Po mijih izkušnjah so leče kar velika obremenitev za oči. Sem rabila kar nekaj časa, da sem se jih navadila.Pri poroki pa jih imaš notri še dlje kot je priporočljivo (od jutra pa vse do pozne noči), tako da bi ti priporočala, da si jih nabaviš čim prej in jih nosiš do poroke, da se oko navadi.
Pri prvem pregledu dobiš testne, brezplačne 14-dnevne leče, potem pa ti predlagam da jih kupiš preko spleta, kjer imaš bolj ugodne ponudbe.
Želima vama nepozabno poroko 
|
|
mojca
|
 |