| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
Arween
Zacetnik
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 0
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: Kaj narediti, ko so vsi taboljši bendi zasedeni?! Poslano: 26 Februar 2010 ob 20:05 |
|
še vedno lahko posnameš glasbo po svojem okusu....
|
 |
katalenca
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 10 Marec 2010 ob 13:21 |
Tudi sama sem do nedavnega imela to težavo. Čisto vsi so bili zasedeni, ali pa so imeli za moj okus previsoke cene okoli 1500 eur. Potem pa so mi ljubiteljski glasbeniki, ki jih dobro poznam svetovali, da naj pokličem Odmev Celje. Dogovorili smo se, da jih greva pošlušat na koncert v Polskavo in moram reči, da so presegli moja pričakovanja in tudi cena se mi je zdela ugodna - lepo pod 1000 eur. Prav presenečena sem bila, da se lahko dobi dobre - šolane glasbenike, ki res igrajo vse in za povrh še z odličnim smislom za humor. Priporočam to skupino.
|
 |
katalenca
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 10 Marec 2010 ob 13:28 |
Povedala bi pa še nekaj. Tudi sama sem želela skupino Export B iz Maribora, ki je zelo znana in hvaljena ter tudi cena okoli 1100 eur je sprejemljiva. Ker so bili zasedeni, mi je gospod Piki prijazno pomagal in mi predlagal naj kontaktiram manj znano skupino, vendar dobro. Jaz sem jih res kontaktirala to so skupina Carneval in ne boste verjeli - ta manj znana skupina mi je postavila ceno 1500 eur. Meni se je zdelo skrajno neprofesionalno od njih, da postavljajo tako visoke cene in nihče še ni slišal zanje.
Prepričana sem, da se da za dobro ceno res dobre glasbenike dobiti.
|
 |
ikeno
Moderator
Sporočila: 493
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 10 Marec 2010 ob 17:54 |
|
pismo ej, to so men tako veliki zneski, 1000, 1500 evrov.... midva sva imela dj-a, ki je bil pol manj od tega, pa je naredil žur do jutranjih ur..... pa še mal sem alergična na tele bende (verjamem, da so nekateri res dobri), ker sem bila na eni poroki, kjer je bend popolnoma zamoril poroko, namesto da bi dogajanje dvignil.... se mi zdi da pri telih poročnih bendih včasih cena žal ni merilo za kvaliteto....
|
 |
majja
Na poti k odvisnosti
Sporočila: 174
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 11 Marec 2010 ob 11:35 |
|
Ikeno, razlika je, ali imaš ti enega dj-a, ki si samo suče muziko, ali pa ansambel s petimi glasbeniki, ki se trudijo in delajo svoje komade in predstavljajo tudi avtorsko delo. Tudi duo-ti so cenejši, ker sta pač samo dva. Je pa res, da kar je nad 1.200 bi jaz dala samo zares znanemu ansamblu.
|
 |
ikeno
Moderator
Sporočila: 493
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 11 Marec 2010 ob 13:47 |
|
ja saj se strinjam, samo moti me, da se cisto vsak, ki misli da ima posluh, proglasi za porocni bend... Potem pa poslusas posnetek in ze v prvih petih taktih tolk fusajo, da gredo cloveku kocine pokonc.. :( vem, da obstajo kvalitetni bendi, motijo me tisti kvazi...
|
 |
majja
Na poti k odvisnosti
Sporočila: 174
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 11 Marec 2010 ob 14:12 |
Ja, vse sorte dobiš. Poleg kvalitete je pa tu še program, če so ga sposobni dobro izpeljat da je vesela ohcet
|
 |
vesny
Zacetnik
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 11 Marec 2010 ob 17:04 |
|
jaz se želim poročiti naslednje leto in mi bojo igrali na poroki družinski trio pogladič, drugače pa sem bila na poroki tudi ko so igrali spevovci, ki so res nardili svetovno žurko, res je da so dražji od tri za zlo velik ampak garantiram, da nardijo fešto.-
|
 |