| Avtor |
Share Topic Tema Išči Topic Options
|
njegova_ir1
Na poti k odvisnosti
Status prijave: Odjavljen
Sporočila: 238
|
Post Options
Citiraj odgovori
Tema: nakup zaročnega prstana v tujini Poslano: 09 Marec 2010 ob 19:02 |
men bi pa več pomenilo vikend izlet v NY, ker je fantastičen (sem bla že dvakrat pa bi še šla!!), tud če bi bil pol prstan od Swarovskega za 50 E. Glede na to da ti gre skoraj en dan za tja in en za nazaj, bi tako kot je že marty rekla, dodala še par dni vmes. Enostavno dan ali dva je premalo. Pa mimogrede se lahko ustavita še v Victorias secret, ko sta že tam in bo še kakšno darilce za oba
|
|
|
 |
mARTy___
Na poti k odvisnosti
Sporočila: 157
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 09 Marec 2010 ob 19:24 |
|
Meni bi tudi pomenil največ izlet, pa tudi, če mi potem kupi prstan iz plastike, he he :) no, jaz itak nisem za drage prstane in nakit nasploh, ker mi to nič ne pomeni...
Kaj pa Benetke? ;)
|
 |
dreamliner
Zacetnik
Sporočila: 0
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 09 Marec 2010 ob 19:56 |
|
benetke so tudi opcija. sej nihče ni rekel, da MORA-jo biti ZDA. dal sem samo primer, da se da dobiti boljše prstane za manj denarja. res ne vem, zakaj bi domačim šarlatanom plačeval, če napokajo prstane in jih pripeljejo v domače trgovine. slišal sem tudi, da je glavno tržišče za diamnate na nizozemskem. iskal sem trgovine, pa ni nič konkretnega.
|
 |
NinaNinocka
Na poti k odvisnosti
Sporočila: 193
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 15 Marec 2010 ob 13:59 |
Originally posted by dreamliner
pozdravljeni,
po internetu sem brskal za zaročnimi prstani. videl sem, da dobiš recimo v New Yorku zaročni prstan z brilijantom z 0.33 karata za cca. 500 dolarjev, kar pomeni 370 €. prstan z enako specifikacijo dobim pri nas za cca. 1300 €. skratka, da skrajšam, razmišljam, da bi svojo izvoljenko popeljal na izlet v tujino, ji tam kupil prstan in vprašal, če bi se poročila z mano. zakaj tako? zato:
primer za NYC:
-letalske karte: cca. 1000€ (povratna za oba) -prenočišče 300 € (za tri dni) -prstan 500 € (cca. 0.3 karat)
skratka, računam, da bi zapravil 2000 € za izlet skupaj s prstanom.
kaj je moje vprašanje? ali ima kdo izkušnje oziroma pozna cene zaročnih prstanov v Evropi. 2000 € je moj proračun, sedaj, če prstan kupiva bližje, bo kamen večji, seveda. :D
LP, M.
|
Super ideja!!!
Drugace kaj pa Dubai, midva sva bila tam konec septembra lansko leto. In je zlato etc. zelo poceni, se da ful nizat. Moj je meni kupil ogrlico iz perl (gojene) za 200 USD. Vem, pa da so imeli ful na ponudbo tudi diamantnih prstanov. Sva se se hecala, ce ga ne bi ze imela, da bi pa ga tam kupila. Ful, ful ponudbe o tem ni dvoma. Cene hotelov lahko preveris na tripadvisor, letela sva pa midva iz Zürich z Emirates. Imajo zelo ugodne lete vcasih.
|
 |
ninocka
Raziskovalec
Status prijave: Na zvezi
Sporočila: 793
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 15 Marec 2010 ob 18:35 |
|
Meni pa zlato v Dubau ni bilo všeč. Je tiste grde rumene barve, pa še do barantanja mi ni bilo več. Tudi modeli so se mi zdeli grozni, kičasti. Vem, da ti tudi naredijo takšen model, kot si ga želiš, samo meni enostavno tam ni bilo všeč.
|
|
|
 |
dreamliner
Zacetnik
Sporočila: 0
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 16 Marec 2010 ob 19:08 |
|
ja dubaj je tudi ena od možnosti. bi bilo treba cene preverit. karta pa stane okoli 500 €.
|
 |
Lucy
Zacetnik
Sporočila: 84
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 05 Julij 2010 ob 21:13 |
Ja, cene v zda so res nižje, samo če je cena tako pomembna, pol Tiffany ni najbolj primeren (ker plačaš za ime / blagovno znamko...) a pa dolar je zrastel za 15% letos, tako da prihranka je manj kot je bilo :) jz bi ti predlagala da gres v Italijo, imajo OK cene (za 1000 eur ze dobis 0.3ct z relativno visokimi ostalimi Cji...)
|
 |
AnjaPiPi
Raziskovalec
Sporočila: 414
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 07 Julij 2010 ob 22:34 |
|
oh jaz nosim na prstu opal in cirkonček pa mi pomeni največ na celem svetu.. mislim, da bo punci več pomenil način, morda res potovanje, kamor si resnično želi iti in jo tam zaročiš s prstanom, ki misliš, da ji bo všeč.. mogoče ji sploh niso všeč neki oh in sploh kamni, to je mogoče samo kliše iz filmov.. meni osebno sigurno ne bi veliko pomenil, mi pa pomeni moj ogromno, ker vem, da je bil izbran natanko zame, po mojem okusu in ne bi mogel bolje zadet... tako da.. srečno :) če se boš spustil na kolena na vrhu empire statebuildinga ji bo popolnoma vseeno tudi če ji natakneš podložko iz merkurja, hehehe
|
|
|
 |
čoko
Na poti k odvisnosti
Sporočila: 169
|
Post Options
Citiraj odgovori
Poslano: 07 Julij 2010 ob 22:41 |